Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

februari 2019

1. Tools of the Trade

2 februari 2019 - 3 februari 2019
IMKREOZ, Hendrik Burgerstraat 70
Beverwijk,Noord-Holland1942EMNederland
+ Google Maps
€ 210
workshop

In deze tweedaagse cursus van de One Brain® Methode maak je kennis met filosofie van Three In One Concepts™ een onderwijsorganisatie gevestigd in Amerika. Dit onderwijs is gericht op eigen verantwoordelijkheid, zelfzorg en respect vanuit een holistische visie.
Tijdens deze eerste cursus leer je stress eerder herkennen, de Gedragsbarometer® toepassen, oefeningen om stress te verminderen en jezelf in balans te brengen/houden. Je leert ook de kunst van spiertesten (kinesiologie) waardoor je op een andere manier leert te communiceren, namelijk de communicatie met je lichaam. Zoals je wellicht weet wordt stress opgeslagen in je brein en je lichaam. En met behulp van de spiertest kunnen we uitzoeken wat we eraan kunnen doen om de stress te verminderen en ook of er stress is. Met onze gedachten houden we onszelf nog wel eens voor de gek. Je lichaam is eerlijker!
De spiertest en de holistische benadering van deze vorm van kinesiologie helpt je om eerder stress te herkennen. De Gedragsbarometer® helpt je om er woorden aan te geven. De emotionele kant vertelt je wat je belemmert en de gewenste kant vertelt je waar je naar toe wilt.
Na deze twee dagen hebben je een aantal basisvaardigheden geleerd die je helpen om hedendaagse stress eerder te herkennen en wat je eraan kunt doen. Hierdoor kun je je eigen verantwoordelijkheid vergroten en je leven leuker en makkelijker maken.
Dus doe mee!

Meer weten »

maart 2019

2. Basic One Brain®

8 maart 2019 - 10 maart 2019
IMKREOZ, Hendrik Burgerstraat 70
Beverwijk,Noord-Holland1942EMNederland
+ Google Maps
€ 300
leren dyslexie

In deze driedaagse cursus van de One Brain® Method maak je kennis met filosofie van Three In One Concepts™ een onderwijsorganisatie gevestigd in Amerika. Dit onderwijs is gericht op eigen verantwoordelijkheid, zelfzorg en respect vanuit een holistische visie. Dit keer richten we onze aandacht op de stress die mee heeft gespeeld bij het leren op school en natuurlijk ook in het dagelijks leven.
Tijdens deze tweede cursus leer je stress eerder herkennen, de Gedragsbarometer® toepassen, oefeningen om stress te verminderen en jezelf in balans te brengen/houden. Je beoefent de kunst van spiertesten (kinesiologie) weer waardoor je deze andere manier van communiceren makkelijker leert toepassen.
De spiertest en de holistische benadering van deze vorm van kinesiologie helpt je om de stress bij leren eerder te herkennen. De Gedragsbarometer® helpt je om er woorden aan te geven. De emotionele kant vertelt je wat je belemmert en de gewenste kant vertelt je waar je naar toe wilt.
Na deze drie dagen zijn je basisvaardigheden uitgebreid die je helpen om stress eerder te herkennen en wat je eraan kunt doen. Hierdoor kun je je eigen verantwoordelijkheid vergroten en je leven leuker en makkelijker maken.
Dus doe mee!

Meer weten »

Hercertificering III

14 maart 2019 - 15 maart 2019
IMKREOZ, Hendrik Burgerstraat 70
Beverwijk,Noord-Holland1942EMNederland
+ Google Maps

Hercertificering 3in1, Three In One Concepts®, One Brain®

Meer weten »

Blij met Stress……

23 maart 2019
IMKREOZ, Hendrik Burgerstraat 70
Beverwijk,Noord-Holland1942EMNederland
+ Google Maps
€ 15

Blij met Stress De vijf kernwoorden van Stress: Spanning die langer aanhoudt en waar je last van hebt, in je hoofd en/of in je lichaam Tools: stress reduceren en balanceren Raakbaar: Transformeren in Rust Emotie: Energy in Motion (Energie in beweging), vanuit wat, wie ben jij? Sturen: Aandacht richten op wat je wel wilt Spelen: met wat je elke dag ontmoet in je leven, persoonlijk en professioneel. Deelname is gratis met een bijdrage voor koffie, thee en locatie € 15,00 Meld je vrijblijvend aan:

Meer weten »

april 2019

3. Under the Code

12 april 2019, 09:30 - 15 april 2019, 17:30
IMKREOZ, Hendrik Burgerstraat 70
Beverwijk,Noord-Holland1942EMNederland
+ Google Maps
€ 390
zelfvertrouwen

In deze driedaagse cursus van de One Brain® Methode verdiep je je kennis en nu gericht met name hoe je gebouwd bent. Zoals je inmiddels vaker hebt kunnen lezen is deze methode gericht op eigen verantwoordelijkheid, zelfzorg en respect vanuit een holistische visie. Tijdens deze derde cursus leer je anders naar je zelf en je ouders te kijken, naar de relaties in je leven. Je beoefent de kunst van het spiertesten weer (kinesiologie).
Na deze drie dagen zijn je basisvaardigheden uitgebreid en heb je meer mogelijkheden die je helpen om hedendaagse stress eerder te herkennen en wat je eraan kunt doen. Hierdoor kun je je eigen verantwoordelijkheid vergroten en je leven leuker en makkelijker maken. Het thema is "je zelf vertrouwen"
Dus doe mee!

Meer weten »

mei 2019

4. Advanced One Brain®

10 mei 2019, 09:30 - 13 mei 2019, 17:30
IMKREOZ, Hendrik Burgerstraat 70
Beverwijk,Noord-Holland1942EMNederland
+ Google Maps
€ 400

Geniet en ga deze vervolgcursus aan gericht op blinde emotionele en ergenetische vlekken.
Meer over de Gedragsbarometer® een verdieping in je leven

Meer weten »

Blij met Stress…..

25 mei 2019
€ 15
workshop

Workshop over de effecten van Stress en wat je er aan kunt doen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen