Coaching+

Als coach+ werk ik anders omdat ik “vragen” stel aan je lichaam en je mindset.

Achtergrond

Ik heb dit zelf ervaren in de jaren ’90 en hoewel ik het in het begin heel raar vond dat een kinesioloog vragen stelde aan mijn lichaam door middel van de spiertest. Ik heb daar zeker aan moeten wennen. Zelf heb ik er heel veel baat bij gehad omdat ik weer meer plezier kreeg in mijn leven. Het was voor mij toentertijd moeilijk om over bepaalde ervaringen te praten en dat hoefde ook niet, want mijn lichaam vertelde het zelf. Ik ben me daar toen meer in gaan verdiepen en bekwamen, zodat ik anderen daar ook mee kon helpen.

Nog steeds geniet ik daar dagelijks van omdat het me zoveel rust en vrijheid geeft in mijn leven, in stressvolle, overwachte situaties en ook tijdens werkdruk of binnen persoonlijke of professionele relaties.

Vanwege mijn ervaringen heb ik heel wat rotzooi op moeten ruimen, zodat ik weer frisser en fruitiger in het leven kon staan. Tijdens mijn levensreis heb ik gemerkt dat er “meerdere wegen zijn die naar Rome leiden” en heb me gaande weg een aantal andere begeleidingsvormen eigen gemaakt die ik als kinesioloog ook van harte inzet: kinesioloog, hypnotherapie, cranio sacraal

Een eerste kennismaking/intake is gratis (ter waarde van €100,00)

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Wil je meer zelfvertrouwen? Verandering van baan, beroep of studie?… Heb je burn-out/burn-in klachten?…. Examenvrees?..

Wil je de druk in het dagelijks leven  makkelijker leren managen en herkennen?..  Wil je een ander gedrag in bepaalde situatie of relatie?…

Wil je graag een leuke relatie en lukt dat tot nog toe niet…..

Vind je het lastig om onder woorden te brengen wat er stroef gaat in je huidige relatie… 

Heb je een vraag over de opvoeding van een kind? …

Dyslexie of is er een leerprobleem?…..

Gaat het niet zo ‘lekker’ tussen jou en je kind?….

’Zit’ je niet lekker in je vel?…

Heb je een vraag over fysieke/chronische pijn?…..…

Heb je een vraag over voeding?…….

Ben je heel vaak moe?

Slaap je niet goed in of door? 

Heb je fysieke ongemakken waar medisch geen aanwiijsbare redenen voor zijn?

Ben je depressief en weet je niet waarom?

Ik help je graag op weg om verandering aan te brengen in je leven.
Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met me op!

Investering

Voor een bijzondere reis met jezelf € 100,00. Tijdens de vrijblijvende kennismaking

 • Vertel ik je graag meer over de mogelijkheden en laat ik je voelen wat er speelt
 • Huisbezoek: Ik kan je ook thuis bezoeken en een consult geven. Wil je hier meer over weten? Bel me even of neem vrijblijvend contact met me op.
 • Wil je een traject aangaan als werknemer waarbij je werkgever betaalt? Dan bespreek ik de mogelijkheden graag met jou en je werkgever.

4 thoughts on “Coaching+

 1. Een persoonlijk stukje van mij aan Zoë:
  De Energy Check kreeg ik van mijn moeder in december 2014. Toch duurde het even voor dat ik de eerst stap kon zetten om Zoë te bellen. Pas in maart 2015 pakte ik de telefoon, maar durfde haar voicemail niet in te spreken. Ze belde me gewoon terug en onze eerste afspraak stond.
  Bij mijn eerste ontmoeting met Zoë, wist ik niet wat ik me hierbij moest voorstellen, maar ik belde aan! Een kleurrijk warm welkom, kreeg ik van Zoë. Al snel daalde mijn onzekerheid bij een warm kopje thee en raakten wij in een persoonlijk gesprek. De lieve persoonlijkheid van Zoë stelde mij op het gemak. (Dit vond ik al heel uniek omdat mijn vertrouwen in de mens een behoorlijke deuk had opgelopen. Zowel in persoonlijke kring als de hulp van psycholoog pakten niet uit zoals ik gehoopt had.)
  Door de Energie check die Zoë bij mij deed opende zich als vanzelf een persoonlijk gesprek en door haar vragen en wat zij vertelde op basis van wat mijn lichaam haar vertelde, openden zich geblokkeerde emoties in mij. Prikte ze zo door mijn persoonlijke “ik” heen (de “ik” die ik al lange tijd kwijt was.) Aan de hand van punten op energiebanen in mijn lichaam haalde Zoë spanning en stress weg, waar ik zelf in vast was gelopen. Ze balanceerde mijn lichaam en geest en voelde ik mij zo begrepen, waardoor ik brak en begon te snotteren. Het enige wat ik haar nog kon zeggen was: “Ik ken u niet eens en ik zit hier te huilen.” Na deze eerste ontmoeting voelde mijn rugtas al een stukje lichter.
  Na de Energy check, volgde er nog zes sessies, voor meer balans in mijn leven. Tijdens het behandelplan kwamen er meerdere onderwerpen naar voren die belangrijk voor mij waren. Ik benoem er hier één van.
  Na een groot en niet bevattend verlies van mijn vader die door zelfdoding om het leven kwam heb ik hiervoor zelf destijds hulp gezocht bij een psycholoog, dat bood even rust in het hoofd maar al snel kwam het knagende gevoel terug. Ik kon het maar geen plek geven en het bleef maar op de voorgrond, waardoor het mijn functioneren in mijn dagelijks leven belemmerde.
  Nadat Zoe de stress en spanning bij mij weghaalde, tijdens één van de eerste sessies voelde ik dat mijn geest en mijn lichaam weer makkelijker konden samenwerken. Hierdoor kon het verlies van mijn vader anders invullen. Heb ik mijn vader verder uit beeld kunnen zetten en hem letterlijk een andere plek kunnen gegeven. Natuurlijk zijn de emoties er nog, die mogen er zijn. Maar ik kan er nu heel anders mee omgaan. Eindelijk na 6 jaar heeft het zijn plekje gekregen.
  De begeleiding of therapie, zo noem ik het, omdat deze begeleiding erop is gericht om je zelf te ontplooien, kreeg ik oefeningen mee die me hebben geholpen om mijn eigen ik terug te krijgen. Die oefeningen gebruik ik nog steeds. Zo heb ik het beleeft.
  Ik ben ik dichter bij mijn eigen ik gekomen en kan daardoor makkelijker keuzes maken, doelen stellen en heb uiteindelijk balans gevonden in: acceptatie, eigenwaarde, doelen te stellen, de zelfdoding van mijn vader een plekje gegeven. Vanuit deze positie kan ik mijn toekomst weer zonnestralend zien!!
  Ik vond het moeilijk om de sessies te beëindigen, want door de warmte van Zoë en gezelligheid, voel je je gewoon thuis. Het is net alsof ze je al heel lang kent. Herkenning en je begrepen voelen is wat Zoë je kan bieden. Ze haalt de stress weg die bij je speelt en het voelt voor mij alsof ze je hersenen en je lichaam weer tot één geheel maakt.
  Ik ben haar dankbaar: Zoë bedankt Zonder jouw begeleiding was het mij niet gelukt om verder te gaan.
  S.Smit

 2. Met mij gaat het goed en ik voel me ook goed . Ik heb m’n draai weer helemaal gevonden in huis. Ik kom nu ook echt thuis en voel me ook thuis .
  Ik heb ook de rust in me zelf en geniet ook weer van de dingen om me heen. Ik ben blij dat je mij de balans heb weten te geven. Ik kan de dingen nu wat makkelijker van me afgooien en me minder ergens druk om maken.
  Dus het gaat lekker met me. Ik moet alleen er wel op blijven letten dat ik wat meer water drink, dat schiet er soms nog wat bij in.

 3. Hoi Zoe, dat is een tijd geleden. Wat een veranderingen allemaal. Bij mij is er ook een en ander veranderd. Sinds ik mijn laatste sessie bij jou heb gehad, wist ik dat ik het nu zelf moest doen. Dat is heel zwaar geweest. Maar op een gegeven moment kwam weer het vertrouwen dat ik het kan. En dat is gebleken. Stapje bij beetje is het leven gewoon weer het leven geworden met al zijn ups en downs. Nog steeds is het vaak vol in mijn hoofd. Maar door dat te accepteren wordt het minder erg. Ook heb ik inmiddels mijn eigen bedrijfje: Paula Schminkt met eigen website. Dat loopt goed. Ik krijg steeds meer aanvragen en vind het heel leuk om te doen. Je komt overal en ontmoet ontzettend veel mensen.
  Nou Zoe, dat wilde ik je even laten weten. Dat het me goed gaat.

 4. Na bij jou de eerste twee One Brain® modules gevolgd te hebben kwam ik plotseling voor een moeilijke situatie te staan. Mijn moeder was bij een ijssalon op een trap zeer ernstig ten val gekomen in het bijzijn van mijn beide zoons (5 en 11 jaar). Mijn vrouw en ik waren er niet bij, omdat mijn zoons een dagje bij oma verbleven. De valpartij was zo heftig dat iedereen enorm was geschrokken. Oma had heel veel bloed verloren en was eerst een tijdlang bewusteloos. Mijn jongste zoon (Alon) van 5 jaar had een week na de gebeurtenis plotseling traumatische avonden en nachten van het ongeluk. Ik dacht maar aan één ding: dat is Zoë bellen. Zij heeft mij de volledige zg. spiegeldefusie van a tot z telefonisch verteld. Ik had deze wel gehad in de tweede module, maar het was erg fijn om deze nog eens volledig in de juiste volgorde door te nemen met haar. Defusie betekent het loskoppelen van een (traumatische/vervelende) gebeurtenis in het (recente) verleden. Deze defusie heb ik bij Alon gedaan en nam nog geen 20 minuten in beslag. Hierna had Alon totaal geen last meer van de nare herinnering. Later kwam hij er nog wel eens mee, maar dan in alle rust, zonder stress.
  Dankjewel voor je begeleiding Zoë.
  In maart/april 2017 ga ik met heel veel zin! de 3e module, Under the Code, bij Zoë volgen.
  One Brain is een geweldige educatieve vorm om anderen en mezelf te begeleiden, omdat het op een relatief eenvoudige manier stress kan weghalen op zeer veel ervaringen/herinneringen en andere zaken uit het (recente) verleden.
  Groetjes, Herbert van der Veen, Heiloo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.