energycheck

Energy-check

De Energy-check is een leuk en een uniek cadeau.

Wat is een energy cheque? Het is een check om de energie in je lichaam en je brein te balanceren. Kijk onderaan deze pagina wat dit voor je kan doen.

€ 30,00.

Bestellen gaat eenvoudig. Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem contact met je op.

Uw voor- en achternaam

Uw e-mailadres

One thought on “Energy-check

  1. Een persoonlijk stukje van mij aan Zoë:
    De Energy Check kreeg ik van mijn moeder in december 2014. Toch duurde het even voor dat ik de eerst stap kon zetten om Zoë te bellen.
    Bij mijn eerste ontmoeting met Zoë, wist ik niet wat ik me hierbij moest voorstellen, al snel daalde mijn onzekerheid bij een warm kopje thee en raakten wij in een persoonlijk gesprek. De lieve persoonlijkheid van Zoë stelde mij op het gemak. (Dit vond ik al heel uniek omdat mijn vertrouwen in de mens een behoorlijke deuk had opgelopen. Zowel in persoonlijke kring als de hulp van psycholoog pakten niet uit zoals ik gehoopt had.)
    Door de Energie check die Zoë bij mij deed opende zich als vanzelf een persoonlijk gesprek en door haar vragen en wat zij vertelde op basis van wat mijn lichaam haar vertelde, openden zich geblokkeerde emoties in mij. Prikte ze zo door mijn persoonlijke “ik” heen (de “ik” die ik al lange tijd kwijt was.) Aan de hand van punten op energiebanen in mijn lichaam haalde Zoë spanning en stress weg, waar ik zelf in vast was gelopen. Ze balanceerde mijn lichaam en geest en voelde ik mij zo begrepen, waardoor ik brak en begon te snotteren. Het enige wat ik haar nog kon zeggen was: “Ik ken u niet eens en ik zit hier te huilen.” Na deze eerste ontmoeting voelde mijn rugtas al een stukje lichter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.