One Brain®

In m’n centrum geef ik het trainingsprogramma van Three In One Concepts®. In de eerste cursus van het programma leert u stress verminderen, de Gedragsbarometer toe te passen en spiertesten, zodat u dat  in uw dagelijks leven kunt gebruiken. De eerste cursus heet “Tools of the Trade” en duurt twee dagen. Het trainingsprogramma is modulair opgebouwd dat wil zeggen dat u zelf uw tempo kunt bepalen in het volgen van de cursussen. De tweede cursus heet “Basic One Brain®” en de derde cursus “Under the Code”.

Het trainingsprogramma van Three In One Concepts is educatief en is gericht op relaties en eigen verantwoordelijkheid. U kunt de cursussen volgen voor eigen ontwikkeling en bewustwording en/of u kunt de cursussen volgen om er eventueel uw beroep van te maken. Zelf ben ik de cursussen gestart vanuit interesse gericht op mijn eigen ontwikkeling en verantwoordelijkheid en het vergroten van mijn bewust zijn. Ik raakte tijdens de cursussen zo gefascineerd dat ik steeds meer wilde weten. Pas later heb ik de keuze gemaakt om er ook mijn beroep van te maken.

  • Download hier het trainingsprogramma in het Nederlands
  • Download hier het trainingsprogramma in het Amerikaans

Naast de cursussen van het trainingsprogramma geef ik diverse workshops vanuit de One Brain® Methode. Er zijn diverse leuke workshops die voor iedereen toegankelijk zijn. Er zijn er ook die gevolgd kunnen worden nadat u de eerste cursus heeft gevolgd van het programma. Daarnaast geef ik workshops over stemexpressie en de creatiespiraal.

Prijzen en data kunt u lezen op de cursuskalender, daar staat ook een korte beschrijving van de inhoud van de cursus of workshop.

4 thoughts on “One Brain®

  1. Een enthousiaste, gepassioneerde trainer en coach. Zoë Kwakkel kan als geen ander de principes van 3in1Concepts vertalen naar het bedrijfsleven en de cultuur binnen organisaties, waardoor haar expertise direct actief ingezet kan worden in de praktijk van alle dag. And…she’s a good laugh too.

  2. Zoë heeft een enorme kennis op het gebied van 3in1 Concepts. Zij geeft de cursussen van de One Brain® methode gepassioneerd en brengt de principes goed over. Zoë is inspirerend en heeft veel respect voor een ander. Ze laat je nieuwe inzichten ontdekken, zodat je je opnieuw met je innerlijk kunt verbinden en je aandacht beter kunt richten op wat je werkelijk wilt..

  3. Zoë heeft een geweldige kennis op het gebied van 3in1Concepts en/of kinesiologie Ze heeft menselijke vaardigheden en ervaring om mensen te laten begrijpen hoe een individu onderdeel is van een groter bewustzijn. De bewustwording die gecreëerd wordt door dit inzicht leidt tot het maken van betere en eigen keuzes in het leven. Zoë wordt zeer gewaardeerd binnen onze organisatie.

  4. Tools of the Trade september 2016
    Zoë, hartelijk bedankt voor de leerzame, interessante, voedende cursus en de zeer prettige vorm manier van lesgeven door jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.