IMKREOZ

stoel, coach

Mijn naam is Zoë Kwakkel.

In mijn visie is er één weg en dat is de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de 60 biljoen cellen die je dagelijks organiseert, want je hoofd, je hart en je lichaam zijn altijd verbonden.

Mijn missie is dat ik mijn liefde  doorgeef aan 100.000 mensen zodat zij daar ook van kunnen genieten.

Inspiratie Motivatie Keuzevrijheid Eenheid Oorsprong Zelfwaardering, zijn de kernwaarden van mijn praktijk en in mijn centrum voor LerenGroeienSpelen.

Ik ben iedere keer weer verrast over de veranderingen die plaatsvinden na een consult. Het lichaam “vertelt”en geeft precies aan wat er speelt bij iemand en welke mogelijkheden ik aan kan bieden om de druk tussen lichaam, brein en hart te balanceren, zodat je leven weer makkelijker wordt. Ga je mee op reis? Ik reis met je mee!

Achtergrond

Vanaf mijn 17e heb ik verschillende beroepen vervuld, variërend van afdelingssecretaresse voor de afdeling inkoop van een internationaal bedrijf, verkoopassistente in een keukencentrum. Vanaf 1980 ben ik gaan werken als uitzendkracht bij de gemeente Heerhugowaard. Daarna ben ik aangenomen als vaste ‘kracht’ als informatrice/intaker bij de Sociale Dienst (crisisinterventie, poortwachter, schuldhulpverlening beleidsmedewerker, automatiseringsdeskundige). Op basis van mijn ervaring heb ik implementatietrajecten voorbereid en begeleid.

In 2003 heb ik ontslag genomen bij de gemeente Heerhugowaard en ben sindsdien volledig zelfstandig ondernemer.