Kinesioloog / One Brain®Consultant

Intensieve spanning en stress.

Weet je dat je lichaam heel veel opslaat? Weet je dat er een samenspel is tussen je lichaam en je mindset en omgekeerd? Ben jij bewust van de intensieve spanning in je lichaam en je geest?

Wil je ook makkelijker leven? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Hoe?

De One Brain® consultant/kinesioloog maakt gebruik van je spierrespons. Met behulp van de spiertest wordt duidelijk welke zelftwijfel er meespeelt, wat er aan gedaan kan worden om je weer in balans te brengen.

foto spiertest

De Gedragsbarometer®

gedragsbarometerZelfs zonder over je gevoelens te praten is het mogelijk om duidelijk te maken welk gevoel gestagneerd is en waar je naartoe wilt. Op bewust, onbewust en lichaamsniveau vertelt de Gedragsbarometer welke emotie je belemmert én wat je graag zou willen in een bepaalde situatie of relatie.

Achtergrond

De One Brain® methode van Three in One Concepts® is ontwikkeld door Gordon Stokes, Daniel Whiteside en Candace Callaway. De belangrijkste les die zij ons hebben geleerd, is dat we allemaal de oplossingen en antwoorden in ons hebben voor de uitdagingen die het leven ons biedt, terwijl we dit te vaak zien als problemen. Vaak zijn deze problemen een spiegel van onze “leer”ervaring.

Kinesiologie is vooral voelen en ervaren. Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek  (ter waarde van € 100,00).

Meer: www.3in1concepts.nl